ناوهای جنگی ژاپن برای شرکت در مانور دریای جنوبی چین وارد ویتنام شدند
به گزارش آخرین خبر، خبرگزاری رسمی ژاپن از ورود 2 فروند ناو جنگی نیروی دریایی این کشور به آب های ویتنام برای پیوستن به مانور مشترک اطلاع داد.

با ما همراه باشید تا با بهترین تور ویتنام سفر کنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از کیودو نیوز، 2 فروند ناو جنگی نیروی دریایی ژاپن امروز سه شنبه وارد یک پایگاه دریایی ویتنام در دریای جنوبی چین شدند تا به مانور مشترک دریایی بپیوندند که هدف اصلی آن نظارت بر اقدامات چین در منطقه خواهد بود.
برگزاری این مانور در حالی است که اختلافات چین و کشورهای منطقه بر سر مالکیت آبها و جزایر دریای جنوبی چین به شدت بالا گرفته است. دخالت آمریکا در منطقه نیز به شدت ثبات و امنیت دریای جنوبی و شرقی چین را تهدید می نماید.
کیودو نیوز اضافه کرد: هدف اصلی از برگزاری این مانور، محدود کردن نفوذ چین خواهد بود. چین اخیرا حضور نظامی خود در منطقه را تقویت نموده و به احداث جزایر مصنوعی ادامه داده است.
سال گذشته، وزرای دفاع ویتنام و ژاپن بر سر اجرای مانور مشترک در دریای جنوبی چین به توافق رسیده بودند.
منبع: تسنیم