برترین رستوران های پاتایا، تایلند (قسمت دوم)
به گزارش آخرین خبر، برترین رستوران های پاتایا در تایلند را که غذاهای محلی را با کیفیت مناسب سرو می نمایند در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.
شهر ساحلی پاتایا علاوه بر جاذبه های گردشگری و رستوران های لوکس دارای رستوران های محلی متنوعی است که انواع غذاها تایلندی، دریایی و بین المللی را با قیمت بسیار مناسبی به گردشگران عرضه می نمایند.
در بخش اول مقاله گشتی در رستوران های پاتایا، معروف ترین و لوکس ترین رستوران های پاتایا با توجه به کیفیت غذا، خدمات و فضا معرفی گردید. شاید چنین به نظر برسد که به علت وجود محدودیت بودجه سفر امکان استفاده از این رستوران ها برای عموم گردشگران ایرانی فراهم نباشد. بنابراین، در ادامه مطلب برای آشنایی با رستوران های محلی پاتایا که غذاهای باکیفیت را با قیمت ارزان تری عرضه می نمایند، همراه خبرنگاران باشید.
رستوران غذاهای دریایی موم آروی (Moom Aroi Seafood Restaurant)
مکان: ناکلوآ (Naklua)
ساعت کار: 11 صبح تا 23 شب
این رستوران دریایی در بخش شمالی شهر و در جوار منطقه ماهیگیری قرار گرفته است و ازاین رو، غذاهای دریایی لذیذ را با مواد اولیه تازه و مرغوب عرضه می نماید. رستوران دریایی با توجه به موقعیت منحصربه فرد خود در نوار ساحلی دارای فضای وسیعی (100 میز) برای پذیرایی از مشتریان خود بوده و علاوه بر این علاقه مندان می توانند با نشستن روی شن های ساحل نیز غذای خود را صرف نمایند. بعلاوه این رستوران اجرای موسیقی زنده را نیز در برنامه های خود گنجانده و هر شب ساعت 20 گروه، موسیقی زنده را در این رستوران برای مشتریان اجرا می نماید.
رستوران ساتانگراک (Suttangrak)
مکان: ناجومتین
ساعت کار: دوشنبه تا پنجشنبه ساعت 12 ظهر تا 12 شب و روزهای آدینه تا یکشنبه 12 ظهر تا 1 بامداد
این رستوران دریایی جایگاه دومین رستوران دریایی کوچک پاتایا را در اختیار داشته و در عین حال برای سال های متمادی جایزه ملی برترین رستوران گردشگری را دریافت نموده است. بعلاوه در میان افراد بومی نیز به علت عرضه غذاهای دریایی تازه و خوشمزه دارای محبوبیت فراوانی است. از جمله غذاهای مشهور و خاص این رستوران می توان به کلم سرخ شده با سس ماهی اشاره نمود. البته نکته قابل توجه این است که کلیه غذاهای رستوران با قیمت مناسب و مناسبی عرضه می شوند. این رستوران علاوه بر غذای مناسب دارای موقعیت مکانی بسیار مناسب و سرسبزی در کنار جاده ساحلی خلیج تایلند است.
رستوران غذاهای دریایی لانگ ساوای (Langsawai)
مکان: ناجومتین
ساعت کار: 10 صبح تا 22 شب
این رستوران عنوان مشهورترین رستوران غذاهای دریایی پاتایا را در سی سال گذشته در اختیار داشته است. در این رستوران نیز انواع محصولات دریایی مانند ماهی، میگو و... با روش خاصی طبخ و با قیمت بسیار مناسبی به مشتریان عرضه می شوند.
رستوران تایلندی روئن (Ruen)
مکان: پاتایای جنوبی
ساعت کار: 12 ظهر تا 24 شب
در این رستوران نیز حضور گردشگران از اهمیت خاصی برخوردار بوده و ارائه برنامه های مفرح نظیر موسیقی و پایکوبی تایلندی در کنار صرف غذا گنجانده شده است. با وجود چیدمان خاص و برنامه های جانبی خدمات و غذاهای رستوران از قیمت مناسبی برخوردار بوده و از این جهت در میان افراد بومی نیز از محبوبیت فراوانی برخوردار است.
رستوران غذای دریایی و خانه استیک ریم تالای (Rim Talay)
مکان: وانگ آمات (Wang Amat)
ساعت کار: 10 صبح تا پاسی از شب
این رستوران در نوار ساحلی وانگ آمات قرار داشته و منوی آن مجموعه ای از غذاهای متنوع تایلندی، ژاپنی، چینی، روسی و انواع غذاهای غربی است. البته مهم ترین غذای این رستوران غذاهای دریایی هستند و در صورت ترجیح مشتریان می توانند روی شن های ساحلی غذای خود را صرف نمایند. پرس های غذا نیز علاوه بر حجم زیاد از قیمت مناسبی برخوردار هستند.
رستوران ریمپا لاپین (Rimpa Lapin)
مکان: ناجومتین
ساعت کار: دوشنبه تا آدینه ساعت 17 تا 24 و روزهای شنبه و یکشنبه ساعت 15 تا 24
این رستوران تایلندی به لحاظ محیط یکی از برترین منظره ها پاتایا را در اختیار دارد. علاوه بر این، صاحبان رستوران با وجود اینکه شهروند تایلند نیستند، در زمینه آشپزی تایلندی بسیار صاحب تجربه بوده و انواع غذاهای دریایی را به مشتریان خود عرضه می نمایند.
رستوران لنگ کی (Leng Kee)
مکان: پاتایای جنوبی
ساعت کار: کلیه روزهای هفته
برخلاف سایر رستوران های محلی تایلندی، این رستوران انواع غذاهای چینی را به مشتریان عرضه می نماید و جز معدود رستوران های تایلندی است که با وجود فعالیت شبانه روزی در ارائه خدمات و جلب رضایت مشتریان پیروز بوده است. علاوه بر این، مشتریان در موقع شام می توانند غذای خود را در فضای خارجی (پیاده رو) با قیمت بسیار مناسب و ارزانی صرف نمایند.
رستوران سبزیجات پرنده (Flying Vegetables Restaurant)
مکان: پاتایای شمالی
ساعت کار: 17 عصر تا 4 بامداد
این رستوران دارای نام بسیار جالبی است و بیشتر گردشگران برای ارضای حس کنجکاوی به آنجا مراجعه می نمایند. ولی در واقع، سبزیجات پرنده نام نوعی غذای سنگاپوری است که در این رستوران تهیه و سرو می گردد. این رستوران علاوه بر فضای داخلی، دارای فضای خارجی نیز بوده و برخلاف سایر رستوران ها دارای چیدمان بسیار ساده است. علاوه بر این، در منوی رستوران نام غذاها به انگلیسی نیز درج شده و رفتار کارکنان آن نیز بسیار صمیمانه است.
آشپزخانه قایق (Boat Bakery)
مکان: پاتایای جنوبی
ساعت کار: 7 صبح تا 21 عصر
با وجود اینکه رستوران های بسیاری با منوهای بین المللی و قیمت های ارزان در پاتایا وجود دارند، این رستوران به لحاظ کیفیت یکی از برترین های این فهرست به شمار می رود و شاهد این مدعی تایید آن به وسیله اهالی بومی پاتایا است. در واقع، این رستوران به علت انتها زود هنگام ساعت کاری برای صرف صبحانه و ناهار مکان بسیار مناسبی است.
در انتها بهتر است به این نکته نیز اشاره نمود که اگر ذائقه تان چندان با غذاهای خارجی سازگاری ندارد یا در سفر نیز هوس غذای ایرانی نموده اید، جای نگرانی وجود ندارد؛ زیرا تعدادی از رستوران های ایرانی در پاتایا مانند البرز، تهران، پردیس و نایب غذاهای اصیل ایرانی را به هموطنان خارج از کشور عرضه می نمایند.
منبع: کجارو / bangkok.com