دولت به حال هنرمندان صنایع دستی فکری کند

به گزارش آخرین خبر، رئیس پژوهشکده هنرهای سنتی یکی از راه کارهای حمایت دولت از هنرمندان صنایع دستی در شرایط فعلی را در اختیار قرار دادن اعتبار مناسب به هنرمندان بیان کرد و یادآور شد: دولت باید اعتبار مناسبی را در اختیار معاونت صنایع دستی قرار دهد تا این معاونت بتواند به یاری تعاونی ها آثار هنرمندان و به ویژه هنرمندان روستایی را خریداری کند.

دولت به حال هنرمندان صنایع دستی فکری کند

عبدالمجید شریف زاده، رئیس گروه های سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفت وگو با خبرنگاران، درباره شرایط این روزهای هنرمندان صنایع دستی و کم رونق شدن بازار این عرصه به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: بیش از هر موضوعی باید برای فعال شدن فضای کسب و کار کوشش کنیم که بخشی از این موضوع به فعال شدن فروشگاه های صنایع دستی و بخشی هم به فروش آثار در فضای مجازی برمی گردد.

او ادامه داد: بعضی از هنرمندان صنایع دستی که به فضای مجازی و قابلیت های آن آشنایی دارند آثارشان را از این طریق عرضه می نمایند و به فروش می رسانند؛ اما باید این نکته را در نظر داشت که بسیاری از هنرمندان و استادکاران به ویژه آن هایی که در روستاها زندگی می نمایند، امکان عرضه و فروش آثارشان را در فضای مجازی ندارند. به همین خاطر هم معاونت صنایع دستی استان ها باید برای این موضوع برنامه ریزی و شرایط فروش آثار هنرمندان را در فضای مجازی فراهم کند.

رییس پژوهشکده هنرهای سنتی با بیان این که خرید و فروش اینترنتی در تمام جهان گسترش پیدا نموده است، خاطر نشان کرد: عرضه و فروش آثار در فضای مجازی می تواند بعد از روزهای کرونایی نیز ادامه پیدا کند. امروز فضای مجازی یکی از مهمترین عرصه های فروش محسوب می گردد و با توجه به پراکندگی هنرمندان و آشنا نبودن آن ها با فضاهای نوین، معاونت صنایع دستی باید به شکل جدی به این عرصه وارد گردد.

شریف زاده یکی دیگر از راه کارهای حمایت دولت از هنرمندان صنایع دستی در شرایط فعلی را در اختیار قرار دادن اعتبار مناسب به هنرمندان عنوان نمود و یادآور شد: دولت باید اعتبار مناسبی را در اختیار معاونت صنایع دستی قرار دهد تا این معاونت بتواند به یاری تعاونی ها آثار هنرمندان و به ویژه هنرمندان روستایی را خریداری کند. همچنین باید برای استادکاران و هنرمندان این عرصه اعتبار یاریی نیز درنظر گرفته گردد.

رئیس پژوهشکده هنرهای سنتی تجارت و تبلیغات را از مهم ترین موضوعاتی دانست که معاونت صنایع دستی باید در دستور کار قرار دهد و در این زمینه اظهار کرد: تجارت و بازرگانی در حوزه صنایع دستی بسیار ضعیف است و طبیعتا زمانی که تجارت رونق بگیرد فراوری نیز بیشتر می گردد. از سوی دیگر تبلیغات مناسبی از سوی وزارت میراث فرهنگی صورت نمی گیرد؛ آن هم در شرایطی که عمدتا هنرمندان این عرصه به امورات بازرگانی و تبلیغات آشنایی ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: anti6.ir شناسه مطلب: 1022

به "دولت به حال هنرمندان صنایع دستی فکری کند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دولت به حال هنرمندان صنایع دستی فکری کند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید