غذاهای عصر حجر، رستورانی در برلین
به گزارش آخرین خبر، آیا تا به حال به مردمان عصر حجر فکر نموده اید؟ آن ها چه می خوردند؟ از چه مواد غذایی تغذیه می کردند؟ رستورانی در برلین فضایی شبیه به دوران سنگ را شبیه سازی نموده و از مردم با غذاهای عصر حجر پذیرایی می نماید. تماشا این رستوران و رفتن به هزاران سال قبل خالی از لطف نیست، پس با خبرنگاران همراه باشید.
در شهر برلین رستوران نوی افتتاح شده است که شما در آن به هیچ عنوان پنیر، نان یا شکر پیدا نمی کنید. درعوض مهمانان رستوران سَوِج (Sauvage) با ماهی و موادی که شکارچیان عصر سنگ یا عصر حجر از راه شکار به دست می آوردند پذیرایی می شوند.
منوی این رستوران شامل زیتون، کبر و دانه کاج؛ نان بدون گلوتن با کره حاوی آجیل یا زیتون؛ ماهی آزاد دودی با سبزی های خوراکی؛ و ماهی و گوشت های دیگر است. برای کسانی که مایل به خوردن دسر نیستند کیک های بدون شکر و گلوتن مانند پای معطر کدوتنبل سرو می گردد. دقت و تمرکز بر شفافیت برای صاحبان رستوران مهم است، زیرا مهمانان رستوران سوج کاملا می دانند که چه غذایی را در هر بشقاب می خوردند.
کلمه سوج کلمه ای فرانسوی است که به معنای غیراهلی یا وحشی است، که بخشی از جنبش رژیم عصر حجر است، ازین رو در این رستوران فقط غذاهایی که در دسترس مردمان عصر حجر بوده سرو می گردد. و این یعنی میوه و سبزیجات، گوشت، ماهی، تخم مرغ، آجیل، دانه، و گیاهان دارویی ارگانیک و فرآوری نشده. صاحبان رستوران با تقلید از دوران غارنشینی، فضایی کاملا مشابه به آن سبک زندگی را بوجود آورده اند: بلند کردن تخته سنگ ها و راه رفتن با پای برهنه، و حتی با اهدای خون هرچند ماه یک بار، خونی که احیانا شکارچیان زخمی هنگام شکار از دست داده اند نیز تقلید نموده اند.
رژیم عصر حجری یک پدیده نو است. لیت پوچو، از صاحبان رستوران سوج می گوید: درحال حاضر در آمریکا، که هرکس به مقدار کافی سهمی از غذاهای فست فودی و بیماری برده است، تمایل به این رژیم نو بسیار زیاد است.
برخلاف اصول عصر حجری، صاحبان رستوران این اجازه را به خود می دهند تا از بعضی وسایل مدرن برای آماده سازی غذا استفاده نمایند. لیت پوچو می گوید: هرچند که ما بر روی آتش غذا درست نمی کنیم و از استفاده از آن هم خودداری می کنیم، اما درعوض در آشپزخانه یک ماکروویو داریم.
منبع: کجارو / amusingplanet.com