قلعه هواسونگ کره جنوبی، دژی که از معماری کره ای پیروی نمی کند!

به گزارش آخرین خبر، قلعه هواسونگ کره جنوبی | Hwaseong Fortress

یکی از معروفترین جاذبه های کره جنوبی، قلعه هواسونگ است که در شهر سوون واقع شده و در سال 1997 به عنوان یک میراث جهانی در لیست یونسکو به ثبت رسید. پادشاه جئونگجو چوسان در سال 1796 قلعه هواسونگ کره را برای تکریم از پدرش پرنس سادو این مجموعه را ساخت. قلعه هواسونگ در اواخر قرن 18 به عنوان یکی از نمادهای کره جنوبی محسوب می شد و هنوز هم دارای معماری خاصی است که نظر گردشگران را به خود جلب می نماید. ال گشت در ادامه به معرفی این قلعه، معماری و تاریخ آن پرداخته است. با ما همراه باشید:

قلعه هواسونگ کره جنوبی، دژی که از معماری کره ای پیروی نمی کند!

معماری

این قلعه ترکیبی از سبک سنتی شرقی و غربی است که آن را از دیگر ساختمان های کره ای متمایز می نماید.

چهار دروازه

این قلعه دارای 4 دروازه است:

  • دروازه غربی | Hwaseomun
  • دروازه شمالی | Janganmun
  • دروازه جنوبی | Paldalmun
  • دروازه شرقی | Changnyongmun

دروازه شمالی و جنوبی از دیگر دروازه ها بزرگ تر هستند و سقف آن ها شبیه به دروازه نامدائمون سئول است و از سنگ و چوب ساخته شده اند. در زمان جنگ کره، دروازه جنوبی به آتش کشیده شد و سپس در سال 1975 بازسازی شد. دروازه شمالی که از ساختمان اولیه قلعه به جامانده بود، از نابود شدن نجات یافت. دو عمارت چوبی دو طبقه ای در دروازه های شمالی و جنوبی دیده می گردد، در حالی که دروازه های شرقی و غربی، عمارت های یک طبقه ای دارند. طراحی باشکوه دروازه شمالی تمایل پادشاه جئونگجو را نسبت به انتقال مرکز و سوون نشان می دهد. دژهای مینیاتوری که جایگاه نگهبان ها بودند، دروازه ها را محاصره نموده اند.

دیوار قلعه هواسونگ کره

عرض دیوار قلعه هواسونگ کره 5.74 کیلومتر و ارتفاع آن به 6 متر می رسد که دور تا دور زمینی به مساحت 1.5 کیلومتر مربع را احاطه نموده اند. صنعتگران معمولا در زمین های پست، دیوارهای بلندتری نسبت به زمین های کوهستانی می ساختند، ادغام زمین به یک قلعه دفاعی، چیزی که در معماری چینی و ژاپنی کمتر دیده می گردد. جان پناه های ساخته شده از سنگ و آجر، مانند بیشتر بخش های قلعه، 1.2 متر ارتفاع دارند.

سه چهارم بخش جنوبی، با اینکه بازسازی نشده، همچنان به خوبی حفظ می گردد و می توانید در آن پیاده روی کنید.

سازه دیوارها

در اصل، چهل و هشت سازه بر روی دیوار قلعه ها بوده اند، اما هفت مورد از آنها به علت سیل، جنگ و … نابود شده اند. قلعه شامل یک سیل گیر، 4 دروازه خصوصی، 4 زمین نگهبانی، دو برج دیده بانی، دو بخش فرماندهی، دو سکوی شلیک، پنج سنگر اسلحه گرم، پنج برج پاسداری، یک برج نوری و 9 سنگر می گردد.

3 برج نگهبانی از قلعه حفاظت می کردند که در حال حاضر تنها 2 تای آن ها دیده می گردد. این برج ها 3 طبقه داشتند و یک اتاقک چوبی در بالای آن واقع شده بود که جایگاه اسلحه ها دیدبانی بود. برج نوری، 5 دودکش داشت که از آن نور یا دود به منظور نشانه یا سیگنال استفاده می گردد. یک آتش نشانه صلح، دو آتش نشانه تماشا دشمن، 3 آتش نشانه نزدیک شدن دشمن، 4 تا نشانه اینکه دشمن به داخل قلعه وارد شده و اگر 5 آتش روشن می شد، نشانه این بود که جنگ آغاز شده است.

تاریخچه

جنبش سیلهک

قلعه هواسونگ کره جنوبی طی 2 ستال و نیم از 1794 تا 1796 ساخته شد. معمار این بنا جئونگ یاک یونگ بود که بعدها به عنوان رهبر جنبش سیلهک (Silhak) مشهور شد. سیلهک، که به معنی یادگیری عملی است، استفاده همزمان از علم و صنعت را تشویق می نماید و جئونگ طرح های قلعه چینی را از کره، چین و ژاپن و دانش علمی به نقشه هایش افزود. استفاده از آجر به عنوان یک مصالح ساختمانی برای قلعه و بهره گیری از قرقره بالابر و جرثقیل هایی با کارآیی بالا، تاثیر سیلهک را نشان می دهد.

قلعه بعلاوه پاسخی به سقوط خط مقدم کره در هنگام حمله ژاپن کره (1598-1592) بود. در آن موقع، مدل اصلی قلعه سازی در کره، ساختن یک دیوار ساده برای شهر و یک قلعه کوهستانی جداگانه برای مردم بود که در زمان جنگ در آنجا به سر برند. با این حال، این قلعه طوری ساخته شد تا عناصر دیوار، قلعه دفاعی و مرکز شهر را شامل گردد و چهار دروازه اصلی به عنوان دروازه های شهر به کار گرفته شدند. سیستم های پرتاب کننده تیر ساخته شده در امتداد باروها با حصار دارای کنگره های کوچک جزو عناصر اصلی قلعه بود، در حالی که دیوار بعلاوه دروازه های مخفی برای اقدامات تهاجمی در خود داشت.

قلعه هواسونگ کره جنوبی حدود 700 هزار نفر استخدام شد و هزینه ای حدود 870،000 نیانگ، واحد پول آن موقع، و 1،500 کیسه برنج برای پرداخت کارگران خرج شد. از آنجایی که در گذشته دولت برای ساخت بناها از کارگران بدون دادن دستمزد کار می کشید، کارگران روزمزد در این پروژه، نشانه تاثیرات جنبش سیلهک بود.

پادشاه جئونگجو چوسان

به نظر می رسد که شاه جئونگجو، این قلعه را ساخت تا بتواند مرکز را از سئول به سوون منتقل کند. موقعیت استراتژیک سوون به گونه ایست که سئول را به دریای زرد و چین متصل می نماید. برای تشویق رشد سوول، پادشاه دستور داد مردم با هزینه قابل توجهی به سوون بروند و آنها را از مالیات به مدت ده سال معاف کرد. جئونگجو بعلاوه دستور کارهای عمومی مانند امکانات آموزشی را صادر کرد.

در سال 1800 کمی بعد از مرگ جئونگجو، یک مقاله سفید با مضمون سوابق ساخت قلعه هواسونگ کره منتشر شد. این مقاله ده جلدی در سال 1970 منتشر شد و نشان می داد که پس از اینکه قلعه در جنگ کره ای شدیدا آسیب دیده بود، بازسازی آن بسیار ارزشمند است. جلد اول نقشه های ساختمان را نظیر جزییات طراحی و … نشان می داد. 6 جلد بعدی جزییاتی نظیر دستورهای سلطنتی و حقوق کارگران را تعیین می کرد و سه جلد نهایی متمم ها و ساخت یک کاخ مجاور را در بر داشت. نیروی انسانی از طریق تخصص نظیر سرپرستان، سنگ تراش ها و کارگران تقسیم شد و سوابق جزئیات مقدار استفاده از مواد نیز آورده شد.

در 1 ماه مه 2006، شخصی به متخلف به قلعه هواسونگ کره حمله کرد و به برج مراقبت Sojangdae آسیب زد. مطابق گزارش، این حمله با آتش زدن لباس شخص از طریق یک فندک آغاز شد و آتش باعث نابودی طبقه بالایی برج دیده بان شد. همان ساختمان از طریق آتش در سال 1996 نابود شده بود و یک بار دیگر بازسازی شده بود.

منبع: newworldencyclopedia.org

منبع: الی گشت
انتشار: 12 آذر 1403 بروزرسانی: 12 آذر 1403 گردآورنده: anti6.ir شناسه مطلب: 2427

به "قلعه هواسونگ کره جنوبی، دژی که از معماری کره ای پیروی نمی کند!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قلعه هواسونگ کره جنوبی، دژی که از معماری کره ای پیروی نمی کند!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید