استیک گوشت گوساله به سبک کره ای

به گزارش آخرین خبر، استیک یک تکه گوشت لخم و سرشار از پروتئین، ویتامین B6 و سدیم و پتاسیم است و یک غذای شیک و خوش طعم است. استیک را به روش های مختلف تهیه می کنند ما در اینجا مدل کره ای را برای شما انتخاب کرده ایم.

استیک گوشت گوساله به سبک کره ای
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 4 حبه سیر درشت رنده شده
  • 3 ساقه پیازچه
  • دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • دو قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 450 گرم استیک (4 تکه)
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1- گریل را روشن کنید. در یک کاسه میانه شکر، سس سویا، سیر، پیازچه رنده شده، زنجبیل و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید. این سس را روی استیک ها بمالید و 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

2- استیک ها را از داخل سس خارج کنید و آنها را روی منقل کباب کنید.

3-پیازچه ها را نیز روی منقل کباب و در کنار استیک سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 242
  • چربی: 13 گرم
  • چربی اشباع شده: 4 گرم
  • پروتئین: 25 گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • قند: 3 گرم
  • کلسترول: 74 میلی گرم
  • سدیم: 572 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: anti6.ir شناسه مطلب: 2169

به "استیک گوشت گوساله به سبک کره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استیک گوشت گوساله به سبک کره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید