استیک گوشت گوساله به سبک کره ای
به گزارش آخرین خبر، استیک یک تکه گوشت لخم و سرشار از پروتئین، ویتامین B6 و سدیم و پتاسیم است و یک غذای شیک و خوش طعم است. استیک را به روش های مختلف تهیه می کنند ما در اینجا مدل کره ای را برای شما انتخاب کرده ایم.
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- یک قاشق غذاخوری شکر
- 3 قاشق غذاخوری سس سویا
- 4 حبه سیر درشت رنده شده
- 3 ساقه پیازچه
- دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
- دو قاشق چایخوری روغن کنجد
- 450 گرم استیک (4 تکه)
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1- گریل را روشن کنید. در یک کاسه میانه شکر، سس سویا، سیر، پیازچه رنده شده، زنجبیل و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید. این سس را روی استیک ها بمالید و 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
2- استیک ها را از داخل سس خارج کنید و آنها را روی منقل کباب کنید.
3-پیازچه ها را نیز روی منقل کباب و در کنار استیک سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 242
- چربی: 13 گرم
- چربی اشباع شده: 4 گرم
- پروتئین: 25 گرم
- کربوهیدرات: 4 گرم
- قند: 3 گرم
- کلسترول: 74 میلی گرم
- سدیم: 572 میلی گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: anti6.ir
شناسه مطلب: 2169
به "استیک گوشت گوساله به سبک کره ای" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "استیک گوشت گوساله به سبک کره ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید