تور ترکیه: بورک سیب زمینی پنیری، غذای لذیذ ترکیه ای
به گزارش آخرین خبر، بورک به انواع مختلفی از غذاهای ترکیه ای گفته می گردد که مواد دل خواهی در آن قرار می دهند و آنها را در روغن یا فر می پزند.
بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.
در مواد میانی بورک می توان از مواد مختلفی استفاده کرد. استفاده از مواد مختلف یعنی تنوع زیاد در پخت انواع بورک. به همین علت بورک از غذاهای بسیار پرطرفداری است که در مهمانی ها به عنوان شام، فینگرفود یا حتی عصرانه های دوست داشتنی و مجذوب کننده سرو می شوند.
قطعا اگر به ترکیه سفر نموده باشید متوجه فراوانی سرو این غذا در میان آن ها شده اید. بورک سیب زمینی و پنیر، میکسی بسیار خوشمزه و آشنا است که طرف داران خاص خود را دارد.
در تهیه بورک سیب زمینی و پنیر می توان، مواد ترکیبی را به اشکال مختلفی در نان یوفکا به صورت ساده، مثلثی یا حتی مارپیچی قرار داد. اگر در پی سفره آرایی و تزئین غذاهای خود به اشکال مختلف هستید، بورک غذایی است که دست شما را تا حد زیادی برای این امر باز می گذارد.
برای طرز تهیه بورک حلزونی با قارچ و مرغ اینجا کلیک کنید.
با توجه به محبوبیت و طعم بسیار عالی این غذا بر آن شدیم تا امروز روشی بسیار ساده و راحت را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم تا شما نیز بتوانید از طعم به یادماندی بورک سیب زمینی پنیری، خاطره ای خوشمزه داشته باشید.
مدت زمان تقریبی تهیه این غذا حدودا 2 ساعت است. بعلاوه مواد اعلام شده مناسب برای چهار نفر است.
مواد مورد احتیاج جهت تهیه بورک سیب زمینی پنیری:
- خمیر یوفکا: یک بسته
- سیب زمینی: میانه دو عدد
- پیاز میانه: یک عدد
- زرده تخم مرغ: دو عدد
- جعفری خشک: دو قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده: دویست گرم
- جعفری خشک: دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز: به اندازه لازم
- کنجد و سیاه دانه: به اندازه دل خواه (برای تزیین)
- روغن سرخ کردنی: به اندازه لازم
طرز تهیه بورک سیب زمینی:
- در اولین مرحله به سراغ سیب زمینی هایتان ببروید و آن ها را آب پز کنید. بعد از خنک شدن سیب زمینی ها، آن ها را رنده کنید. برای این کار از میکسر یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید می توانید یاری بگیرید.
- در مرحله دوم پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و آن را تفت دهید تا طلایی رنگ و سبک گردد.
- جعفری خشک یا هر سبزی معطر دیگری که تمایل دارید را در سومین مرحله به سیب زمینی ها اضافه کنید و حسابی به هم زنید تا کاملا مخلوط شوند.
- سیب زمینی ها و سبزی را به پیاز سرخ شده اضافه کنید، نمک و فلفل قرمز را به موادتان بزنید وکمی تفت دهید تا بوی خامی مواد گرفته گردد.
- حالا مواد را به ظرف مناسبی منتقل کنید و زمان دهید تا خنک شوند. بعد از آن پنیر پیتزا رنده شده را به سیب زمینی اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
- در چهارمین مرحله به سراغ پیچیدن بورک ها بروید. در این مرحله زرده تخم مرغ را با چنگال به هم بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد و با یاری برس روی سطح نان یوفکا را رومال کنید.
- با یاری قاشق به اندازه لازم از مواد بورک روی نان یوفکا بچینید و به هر شکلی که تمایل دارید نان را بپیچید. می توانید تصاویر مختلف بورک را در اینترنت جست وجو کنید.
- بعد از پیچیدن تمام بورک ها آن ها را در روغن غوطه ور سرخ کنید. دقت کنید در این مرحله کاملاًحواستان به بورک های در حال پخت باشد، چون حتی یک دقیقه دیر برداشتن آن ها می تواند بورک های شما را بسوزاند.
- اگر بیشتر به سلامت غذا و بدن اهمیت می دهید آن ها را درون سینی فر بچینید و به جای مانده زرده ها را با برس روی بورک ها بزنید.
در آخرین مرحله اندازهی کنجد و سیاه دانه را روی بورک ها ریخته تا ظاهر و طعم بهتری به آن ها دهند.
در نهایت ده تا پانزده دقیقه در فر با درجه حرارت 185 و نحوه پخت بالا و پایین، بورک ها را قرار دهید و نوش جان کنید.
امیدواریم که از دستور پخت غذای ترکیه ای محبوب امروز ما کمال استفاده را برده باشید و برای ناهار یا شام درست کنید.
روزهایتان شاد و لبتان خندان
منابع : toriavey / samaneh zare