دولت کانادا حق اظهار نظر درباره حقوق بشر در نقاط دیگر دنیا را ندارد

به گزارش آخرین خبر، خبرنگاران : یک نویسنده کانادایی در مطلبی به شرایط اسفناک حقوق بشر در کشورش اشاره می نماید و می گوید: در کشوری که هر روز شرایط بدتر از روز گذشته است چگونه می توان نقض حقوق بشر در دیگر نقاط را زیر سؤال برد.

دولت کانادا حق اظهار نظر درباره حقوق بشر در نقاط دیگر دنیا را ندارد

از سفر با تور کانادا لذت ببرید.

به گزارش خبرنگاران ، پایگاه تحلیلی کامن دریمز در گزارشی به قلم یعقوب چمبرلین، در این باره می نویسد: عفو بین الملل در بیانیه ای، با اشاره به وجود بحران عمیق در مسئله حقوق بشر در کانادا مقامات این کشور را به انجام اقدامات فوری در این مورد ملزم کرده است.

گزارش عفو بین الملل نشان می دهد که کانادا در ارتباط با از بین بردن نگرانی های این سازمان به ویژه در قبال شهروندان بومی خود بسیار ناپیروز عمل کرده و شکست خورده است. در واقع عفو بین الملل گزارش خود را بر اساس نظرات سه کمیته عمده حقوق بشر سازمان ملل شامل؛ کمیته تبعیض نژادی، کمیته مبارزه با شکنجه، و کمیته حقوق بچه ها ارائه کرده است. سه نهادی که چندین مرحله از چالش های جدی مربوط به نقض حقوق بشر در این کشور را گزارش کرده و از دولت کانادا خواسته اند تا با پذیرش نقض حقوق بشر، در سیاست های خود در این زمینه تغییرات سریع و عمده ایجاد کند.

در گزارش عفو بین الملل در این مورد آمده است: با در نظر دریافت تمامی معیارها در مورد معاهده ها و مسائل حقوق بشر، سطح فقر، عمر متوسط، خشونت علیه زنان و دختران، نرخ نامتعادل و تاسف انگیز بازداشت و حبس افراد، دسترسی نامناسب به خدمات دولتی از قبیل مسکن، مراقبت های بهداشتی، تحصیلات، آب، و محافظت از بچه ها، باید گفت بومیان در سراسر کانادا همچنان با بحران عمیق حقوق بشری روبرو هستند.

گزارش عفو بین الملل تنها گزارشی نیست که در این هفته برای برجسته کردن مسائل مربوط به حقوق بشر بومیان کانادا منتشر شده است. مرکز تحقیقات در امور زنان گمشده کلمبیا مستقر در انگلیس نشان می دهد که بین سال های 1997 تا 2002 تعداد بسیاری زن و دختر در شهر ونکوور مفقود و یا کشته شده اند. این گزارش نشان می دهد که پلیس در این گونه موارد در مقایسه با موارد مشابه مربوط به افراد غیربومی آنچنان که باید از خود توجه و عکس العمل مناسب نشان نداده است.

در عین حال باید اشاره گردد که هم عفو بین الملل و هم کمیته های مختلف حقوق بشر سازمان ملل به این نتیجه رسیده اند که دولت کانادا علاوه رفتار تبعیض آمیز و نابرابر با بومیان کانادایی، در مورد حمایت از حقوق بشر در قبال مهاجرین و جمعیت پناهنده به این کشور نیز به دلایل مختلفی پیروز عمل نکرده است، از جمله در این مورد باید به مسئله تبعید این مهاجرین به کشورهای خود با وجود احتمال شکنجه آنان در این کشورها، تبعید این افراد بدون رعایت قوانین و رعایت روند ارائه درخواست، و بازداشت موقت بسیاری از مهاجرین غیرقانونی توسط دولت کانادا اشاره نمود.

علاوه بر این، گزارش اخیر تعیین کرده که اتاوا حتی در رعایت حقوق مردم دیگر نقاط دنیا و فراهم کردن شرایط استانداردهای قانونی در مورد شرکت های چندملیتی کانادایی نیز ناپیروز بوده است.

آلکس نیو، عضو سازمان عفو بین الملل در کانادا در این باره می گوید: زمان آن رسیده است ما به این حقیقت توجه داشته باشیم که این کشور یک سیستم نامناسب و شکست خورده در مورد حقوق بشر دارد. ما انتظار نداریم که حقوق بشر در کشورمان عالی باشد، اما نکته اینجاست که این مسئله در حال بدتر شدن است. ما چگونه می توانیم ایران و یا کنگو را در مورد نقض حقوق بشر مورد انتقاد قرار دهیم، در حالی که خود ما در مورد اجرای درخواست های سازمان ملل در مورد حقوق بشر شکست خورده ایم؟

منبع: تسنیم
انتشار: 23 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: anti6.ir شناسه مطلب: 208

به "دولت کانادا حق اظهار نظر درباره حقوق بشر در نقاط دیگر دنیا را ندارد" امتیاز دهید

1 کاربر به "دولت کانادا حق اظهار نظر درباره حقوق بشر در نقاط دیگر دنیا را ندارد" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دولت کانادا حق اظهار نظر درباره حقوق بشر در نقاط دیگر دنیا را ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید