طرز تهیه سرکه سیب در خانه
به گزارش آخرین خبر، در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.
مواد لازم برای تهیه سرکه سیب:
- سیب: 3 کیلو
- سرکه سفید: 3 فنجان
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: 3 قاشق چای خوری
- نخود: 20 عدد
- آب : به مقدار لازم
طرز تهیه سرکه سیب:
1. ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آنها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.
2. سیب های خرد شده را در دبه ای مناسب بریزید. حدود 1/4 دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.
3. سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط نموده و با آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید. این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.
4. بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب ها را به سمت پایین دبه فشار دهید. بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ اسم در ظرف را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل 50 روز دست نزنید تا جا بیفتد. پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.
منبع: ایرنا زندگی